Andrius Šedžius

Andrius Šedžius – verslininkas, etatinis televizijų šou dalyvis bei žinoma seimo narys. Seimo narys, tačiau sunku būti jį įvardinti kaip valstybės politiką, labiau dėmesio ištroškusį, turtingą žmogų, kuris jaučia didelį malonumą, kai apie jį kalba visa visuomenė (nesvarbu ar gerai, ar blogai atsiliepia, svarbu, kad atsiliepia).

Neseniai su šiuo “ale politiku” išsiskyrė ir socialdemokratų partija, kuri ilgai kentėjo jo “cirkus” bei asmeninio gyvenimo viešinimo ciklus visuomeninėje erdvėje, o kantrybės taurė galutinai buvo perpildyta, kai šis tautos išrinktasis užsimojo naikinti STT (slaptųjų tyrimų tarnybą), kuri buvo pradėjusi gilintis ir į jo tėvo galimai korupcinę veiklą.

Akivaizdu, kad nemažai šoumenų yra ne tik Tautos prisikėlimo partijoje, bet jų netrūksta ir kitose partijose. Tiesa, pastarasis veikėjas šiuo metu nebe priklauso jokiai partijai, tačiau buvo pasirodę gandų, jog planuoja kurti savąją.

Sėkmės jam naujos partijos kūrimo procese, tik klausimas ar per sekančius rinkimus už jį kas nors balsuos? Juk jis su politika nelabai kuo susijęs apart to, kad sėdi seimo posėdžių salėje ir destruktyviai (kaip ponas ant statinės) kritikuoja visus politinius sprendimus. Kritika be konkrečių alternatyvų ir siūlymų nelabai ko yra verta politinėje, valstybės valdymo sistemoje.

MusuLietuva.info

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *