Juokdarių partijos saulėlydis?

Tautos prisikėlimo partijos nariai 2008 metais balotiravosi į Lietuvos respublikos seimą. Juos, kaip naują partiją, lydėjo sėkmė ir jie gavo net 16 mandatų. Žmonės išties palaikė šią partiją, nes patikėjo partijos lyderių skambiomis kalbomis prieš rinkimus. Partijos pirmininkas Arūnas Valinskas žadėjo kovoti dėl žmonių gerovės, prieš valdininkų korupciją, tačiau šie pažadai išgaravo vos paragavus realios valdžios.

Praėjus dviems metams po seimo rinkimų, Tautos prisikėlimo partija buvo visiems žinoma, kaip nekompetetingų “žalių”-politikų-juokdarių būrelis, siekiantis naudos sau, bet ne visuomenei. Ir visuomenė šią partiją atitinkamai įvertino už žadėtus, bet neatliktus darbus – nė vienas partijos narys negavo nė vieno mandato savivaldybių tarybų rinkimuose (2011). Vargu ar šios partijos narių atliekama veikla artimiausiu metu įgis didesnį žmonių pasitikėjimą ir greičiausiai po kitų seimo rinkimų ši partija išnyks iš Lietuvos politinės arenos. Belieka tikėtis, kad vėliau jau ir “nebeprisikels”.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *