Evaldo Jurkevičiaus reitingų medžioklė

Evaldas Jurkevičius buvęs vienos iš laikinųjų komisijų pirmininkas Neringą Venckienę apkaltino tuom, kad ji nuolat dalindama interviu siekia tik sau reklamos, nes nori pakliūti į valdžią. Pastaruoju metu galbūt galima įžvelgti tokius ženklus, tačiau ji ir pati per daug to neneigia.

Tuo tarpu pats šių žodžių autorius prieš kameras iškvietė ją į politinę dvikovą būsimuose seimo rinkimuose ir pasiūlė jai kandidatuoti toje pačioje rinkiminėje apylinkėje kaip ir jis. Ir netgi jis viešai pažymėjo kurioje (beliko tik tikslų adresą paminėti). Va čia tai akivaizdus, tiesmukiškas politiko reklamavimasis pasinaudojant esama jautria situacija. Žmogus iš vakaro matosi, kad ir surepetavęs šią kalbą buvo.

Tokie politiko išsišokimai regis paliko įspūdį ir konservatorių elitui, nes partijos rinkimų sąrašuose jį “pakėlė” į kur kas aukštesnę poziciją.

Mūsų Lietuvoj kaip ir nieko naujo…”Bačkos” politika tęsiasi…Kuo garsiau rėkiu, tuo arčiau lovio…

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *