Eurovizija 2013: Lietuva finale, bet gale

2013 metų Eurovizijos konkurso finale Lietuvos atstovas, Andrius Pojavis, užėmė 22 vietą iš 26 dalyvių. Pavyko aplenkti tik 4 šalis. Kita vertus, patekimas į finalą jau yra neblogas pasiekimas ir tuo reikia pasidžiaugti, nes būtent finalas ir yra kulminacinis konkurso taškas.
Šiais metais, kiek neįprastai, gavome mažai arba išvis negavome balsų iš tų šalių, kurios dažniausiai juos mums dosniai dalindavo. Nei iš kaimynų, nei iš emigrantų didesnio palaikymo nesulaukėme. Nei “braliukai” latviukai, nei estai neskyrė mums nė vieno balo. Tuo tarpu gausiai lietuvių emigrantų gyvenamose šalyse, tokiose kaip Anglijoje, Airijoje palaikymas buvo praktiškai minimalus. Vos 1 balas iš Airijos ir 0 balų iš Anglijos. Kita vertus, jeigu daina nepatinka, tai ar būtina balsuoti?

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *