Anglų kalbos mokymasis – lengvas kaip kolibris

http://www.kolibriometodas.lt/Kasdien galvojate, kaip pagaliau sklandžiai išmokti anglų kalbos? Vis bandote, bet kaskart išeina šnipštas? Tikriausiai dar nesusipažinote su http://www.kolibriometodas.lt/.

Sėkmingą mokymąsi iliustruojantys skaičiai

Verta palyginti tradicinių mokymosi metodų ir „Kolibrio“ efektyvumą. Kaip tai padaryti? Nesudėtinga, tereikia pasidomėti faktais.

Pirmasis aspektas, kurį derėtų aptarti, yra žodžių įsisavinimas. Bandymas išmokti tradiciniais metodais – nuo 5 iki 7 žodžių per valandą. O http://www.kolibriometodas.lt/ siūlo šiuos skaičius padidinti iki 100. Paprasta matematika: žodžiai įsisavinami nuo 14 iki 20 kartų greičiau.

Antrasis aspektas – informacijos išlikimas. Atrodo, mokausi, mokausi, o informacija nelinkusi išsilaikyti… Labai didelė dalis to, kas išmokta, nukeliauja savais keliais… „Kolibrio metodas“ – unikali sistema, kurios rezultatas yra šimtaprocentinis įsiminimas. Ir ne tik šiandien, o visam laikui.

Trečias aspektas yra „kalimo“ išvengimas. Mechaniškas, monotoniškas procesas gali įgristi. O štai „Kolibrio“ atveju pasitelkiama mnemotechnika ir vizualinė atmintis. Tai užtikrina ilgalaikį įsiminimą. Tokio rezultato ir norime, kai pradedame mokytis, ar ne?

Ketvirtas aspektas – gramatika, daug gramatikos ir dar daugiau gramatikos. Vien pats žodis g-r-a-m-a-t-i-k-a tampa sunkus. „Kolibrio“ atveju – ne gramatika, o kalbos algoritmas. Išvengiama bereikalingo sunkumo.

Penktas aspektas – nuobodulys. Tai reiškia, kad verta atkreipti dėmesį į veiksmingesnius mokymosi būdus, kurie nėra nuobodūs. Įdomiu laikomas jau minėtas http://www.kolibriometodas.lt/. Eiga neskatina snūduriuoti.

Šeštas aspektas – trukmė. Anglų kalbą bandoma įsisavinti metų metus. O štai zvimbtelėjus kolibriui šis laikotarpis sutrumpėja iki kelių dienų. Tiksliau, 7.

Nei sunku, nei nuobodu

Perskaičius šią antraštę ir dar pridėjus „išmokti aš galiu“, būtų visai neblogas eilėraštukas. Svarbiausia, kad frazė „nei sunku, nei nuobodu“ atitinka realybę. Taip, yra nusistovėjusi nuostata, kad užsienio kalba reikalauja daugybės laiko ir išskirtinių pastangų bandant susidraugauti su gramatika, bet ta nuostata po truputį paneigiama.

Faktai kalba už save – greitas įsisavinimas yra „Kolibrio metodo“ ypatybė, kurią giria visi šių kursų lankytojai. Užsiregistruojama tikintis ko nors gero. Ir nenusiviliama. Atrodo, net keista, kaip taip greitai pavyko prašnekti kalba, kuri iki šiol atrodė nelabai lengvai perprantama.

 

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *