Išsimiegojus ne tik nuotaika geresnė?

užvalkalaiMiegas – nuobodi būsena… Palaukite! Sakote, nuobodi? Kurgi ne! Tai būsena, kuri reikalinga biologiškai, kiekvienam žmogui (o kur dar gyvūnijos pasaulis). Tiesa, jei vykdytume apklausą, veikiausiai paaiškėtų, kad vienam pakanka mažiau miego nei kitam. Kaip pasakytų mokslininkai, tai priklauso nuo daugybės faktorių. Na, o tokios temos kaip patalynės užvalkalai ir darbo produktyvumas susijusios daug labiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Poilsis ir šypsena

Kai žmogus piktas, kolega ar bičiulis jam sako „išsimiegok“. Tikriausiai ir jūsų aplinkoje yra buvę panašių atvejų. Kai kas nors suirzta, kiti klausia, gal miego pritrūko. Taigi, nakties poilsis siejamas su gera nuotaika. Galima teigti, kad laiku atsigulus ir laiku atsikėlus įgaunama daugiau optimizmo. Bet kaipgi nustatyti, ką reiškia tas „laiku“? Norėtumėte kasdien eiti miegoti 22 val., bet tokiu metu niekaip nesudedate bluosto? O gal jau 20 val. labai tingite, bet norėtumėte pabūti ilgiau? Veikiausiai pavyktų atrasti visokių pavyzdžių. Bet nei vienas iš jų nekeičia esmės, kad kokybiškas miegas visuomenėje laikomas šypsenos priežastimi.

Nauji patalynės užvalkalai – malonus pokytis miegamajame

Kad atsigulus pavyktų atsipalaiduoti, svarbu ne tik lovos patogumas, bet ir patalynė, jos užvalkalai. Jei kankina nemiga, kodėl neįsigijus naujų patalynės užvalkalų? Juk jų siūloma pačių nuostabiausių. Įvairiaspalvių, gėlėtų, su drugeliais… Kad ir koks jūsų miegamojo interjeras, išsirinkti tikrai yra iš ko. Tai nedidelis, bet svarbus pokytis. Kartais atrodo, kad kambario interjere kažko trūksta, bet neaišku, ko tiksliai. Ir štai pasirinkus naujus užvalkalus paaiškėja, kad būtent tokio naujo akcento ir reikėjo.

O dabar sutikite nuostabią žinią – užvalkalai neprivers ištuštinti piniginės iki paskutinio cento. Jei perkate internetu, tuomet kaina išvis pradžiugins. Tad malonūs pokyčiai įgyvendinami lengviau. Patalai – ne tokia prekė, kur aktualus paskolos klausimas.

Poilsis ir gera darbo diena

Žinote, aptarėme šypseną, bet neužsiminėme, kad komfortiškai išsimiegojus ir darbe pavyksta nemažai nuveikti. Kada dirbti geriau – kai nuolat žiovaujama ir sunku susikaupti, norisi į lovą ar po komfortiško poilsio? Be abejonės, pasirinksite antrąjį variantą.

Taigi, kaip skelbia šio straipsnio pavadinimas, išsimiegojus ne tik nuotaika geresnė.

 

 

1 comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *