Kas yra ir kam reikalinga pakartotinė rinkodara?

pakartotine rinkodara

Verslininkai dažnai pastebi, kad dalis lankytojų užsukę į jų internetinę svetainę visiškai neatlieka jokių veiksmų ir vėliau paprasčiausiai išeina. Pastebėjote, kad ir pas Jus taip nutinka labai dažnai? Tokiu atveju Jums būtinai reikalingas remarketingas arba kitaip – pakartotinė rinkodara. Tai būdas, galintis užtikrinti, kad kartą į Jūsų puslapį užsukę asmenys reguliariai matys jiems aktualią informaciją.

Daugiau nei 50 procentų vartotojų remarketingo galimybę vertina labai teigiamai ir tikina, kad jie patys labai džiaugiasi galimybe vėl pamatyti informaciją, kuri kartą jiems buvo aktuali. Juk tai, kodėl nebuvo įsigyjama prekė arba kodėl taip ir nebuvo atliekamas joks veiksmas puslapyje – priežasčių yra labai daug. Svarbiausia suteikti klientui galimybę pasinaudoti paslauga ir įsigyti prekę tuomet, kai jis bus pasiruošęs.

Kodėl pakartotinė rinkodara tokia efektyvi?

Nemaža dalis vartotojų išeina iš konkrečios internetinės svetainės dėl labai įvairių priežasčių. Dažniausiai pasitaikančios yra šios:

  • Skubėjimas.
  • Aplankymas ne darbo valandomis.
  • Išsiblaškymas.
  • Tikėjimas, kad užsuks vėliau kai turės pinigų.
  • Daugybė vienu metu atliekamų darbų ir panašiai.

Deja, net ir atradus reikalingą tinklalapį daugelis žmonių į jį paprasčiausiai nebegrįžta. Kodėl? Kadangi pamiršta. Taip klientas neberanda ko ieško, o verslininkas praranda klientą, kuriam galbūt visai tiko jų pasiūlymas. Pakartotinė rinkodara paprasčiausiai primena klientui, kad jis buvo užsukęs į tam tikrą puslapį ir galbūt jis vėl norėtų jame apsilankyti. Tai tampa paprasčiausiu pasiūlymu.

Tinkamai save pristatyk!

Pakartotinė rinkodara yra labai puikus būdas maloniai ir jokiu būdu  ne įkyriai apie save priminti. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad vėl buvo sugrąžinti į puslapius, kuriuos jau buvo paprasčiausiai pamiršę.

Remarketingas yra puiki galimybė paskelbti apie naują sezoną ir tuo pačiu Jūsų atsinaujinimą. Be to, labai svarbu pranešti apie:

  1. Išpardavimą, juk tai galimybė pritraukti klientus, kurie domisi Jūsų produkcija.
  2. Jeigu atsinaujinote – duokite apie tai žinoti.
  3. Informuokite apie naujienas.

Leiskite klientams atrasti Jus greitai ir papratai. Suteikite galimybę įsigyti tai, ko ieško.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *