Kodėl verta investuoti į profesionalią ženklinimo įrangą?

PRINTMARKProduktų ženklinimas padeda suvokti prekės paskirtį ir leidžia ją lyginti su kitomis tos pačios kategorijos prekėmis. Pirkėjai turi būti tinkamai informuojami apie produktą, kurį jie ketina naudoti ar vartoti. Tuo pačiu etiketės padeda atkreipti pirkėjo dėmesį ir kurti pirmąjį įspūdį. Etikečių gamybos ir prekių ženklinimo profesionalai PRINTMARK siūlo modernius ir šiuolaikiškus įrenginius individualiems pirkėjų poreikiams. Svarbiausia – racionaliai apsibrėžti savo poreikius ir žinoti, kokiu tikslu technika bus naudojama.

Kokias funkcijas atlieka prekių etiketės?

Kurdami ir rinkai pristatydami prekę daugelis verslininkų pamiršta apie etiketės rinkodarinę funkciją. Pateikti aktualią informaciją su prekės pavadinimu ir jos sudėtimi – nepakanka. Etiketė padeda plėtoti prekinio ženklo žinomumą ir traukia aplinkinių dėmesį. Aiškiai išskaitoma, patraukli ir susisteminta informacija bus lengviau įsimenama ir palankiau vertinama. Šiuo atveju galima rinktis iš kelių skirtingų variantų – etiketės gali būti įvairaus dizaino, spalvų ir skirtingos faktūros. Be to, priklausomai nuo konkrečių poreikių, gali skirtis šrifto stilius ir dydis. Kitaip sakant, galvojant apie informacinę etikečių funkciją, nereikėtų pamiršti ir estetinių galimybių. Tinkamai priimti sprendimai didins prekės pardavimo rodiklius ir gerins jos įsiminimą, atpažinimą rinkoje. Tiesa, rinkodaros specialistai primena, kad nereikėtų galvoti, jog visais atvejais tinka itin ryškūs, spalvingi ir išskirtiniai sprendimai – kartais apie prekės stabilumą ar tvarumą kalba ir minimalaus dizaino, nespalvotos etiketės. Dėl konkretaus varianto jūsų atveju reikėtų pasitarti su reklamos specialistais.

Ieškokite konkrečiai situacijai tinkamiausios technikos

Atsižvelgdama į nuolatos augančius pirkėjų poreikius, PRINTMARK siūlo išskirtinai plačią etikečių spausdintuvų pasiūlą: nešiojamus, standartinius, pramoninius, spalvotus, tekstilinius, kortelinius ir kitų tipų spausdintuvus bei jų priedus. Tinkamas spausdintuvas leis efektyviai planuoti etikečių spausdinimo išlaidas ir orientuotis į optimaliausius rezultatus individualiu atveju, t. y. konkretus pasirinkimas gali skirtis nuo verslo apimties, verslui keliamų tikslų, prekės tipo, jos laikymo ar eksploatacijos sąlygų ir pan. Konkrečiu atveju verta pasitarti su kvalifikuotais bendrovės konsultantais, kurie atsakys į visus jūsų klausimus ir padės priimti objektyviausią sprendimą. Renkantis spausdintuvą reikėtų atkreipti dėmesį į jo gamintoją, naudojimo ir eksploatacijos sąlygas. Be to, iš anksto pasitarkite dėl sugedusios technikos remonto galimybių, garantijos ir prietaiso panaudojimo sričių.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *