Ar Arūnas Valinskas buvo pažangus studentas?

Arūnas Valinskas per savo rinkiminę kampaniją dažnai pabrėždavo, kad yra baigęs teisės studijas ir savo žiniomis prisidės prie valstybės tobulinimo. Tačiau panagrinėjus šio, dabar jau politinio veikėjo, biografiją, kyla nemažai klaustukų, ar jis tų teisinių žinių išties sukaupė.

Baigęs mokyklą A.Valinskas įstojo į Vilniaus universiteto Teisės fakultetą, tačiau 1987 m. buvo išbrauktas iš studentų sąrašo dėl savo elgesio. Vėliau grąžintas (1988, 1991 m.) ir vėl pakartotinai pašalintas (1990, 1992 ir 1994 m.). Kol galiausiai teisės studijas baigė 2002 metais.

Taigi A.Valinskas savo studijas baigė per beveik 20 metų, kai tuo tarpu įprastai studentai jas baigia per 4-6 metus. Ar šis politinis veikėjas per tuos 20 studijų metų kažką išmoko? Sunku pasakyti, bent jau kol kas jo politinėje karjeroje nusimanymą apie teisinius reikalus sudėtinga įžvelgti.

MusuLietuva.info

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *