Irma Jurgelevičiūtė ir Kristina Brazauskienė

Irma Jurgelevičiūtė ir Kristina Brazauskienė. Ką turi bendro šios dvi, skirtingo amžiaus ir skirtingoje veikloje besisukiojančios Lietuvos moterys?

Ogi tą, kad pastaruosius kelis mėnesius jos labiausiai pastebimos ir aprašomos lietuviškoje spaudoje. Pagrindinė bėda ta, jog jų gyvenimai apžvelgiami tikrai ne iš gerosios pusės.

MusuLietuva.info puslapyje mes neaptarinėsime jų nuodėmių, tuo užsiima likusi Lietuvos žiniasklaida, tačiau norėtume pakalbėti apie visuomenės reakciją į šias Lietuvos damas, tiksliau apie reakciją į jų pastaruosius poelgius.
O visuomenėje nuomonių kaip visada yra įvairių, tik žinoma didžioji dalis žmonių į šių ponių elgesį reaguoja neigiamai. Neigiamai, tačiau su įdomumu seka kiekvieną laidą, kurioje užsimenama apie Irma Jurgelevičiūtę ir Kristina Brazauskienę.

Kodėl žmonių toks didelis susidomėjimas pastaraisiais įvykiais? Todėl, kad ilgą laiką šios moterys pačios “lindo” į tas pačias žiniasklaidos priemones ir jose sekė gražias pasakas apie save, apie savo “tobulus” gyvenimus. O kai visa visuomenė pamato, jog už gražaus knygos viršelio slepiasi visai kitoks turinys, tuomet ir kyla didelis šurmulys.

Kai yra šurmulys, Lietuvos žiniasklaida niekada nesnaudžia ir stengiasi kuo įmanoma “išknisti” daugiau faktų ir pateikti susidomėjusiai auditorijai.

1 comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *