Kiek Lietuvoje liko gyventojų?

Nuo 2011 kovo 1 dienos pradėtas naujas Lietuvos gyventojų surašymas. Prieš dešimt metų vykęs paskutinis gyventojų surašymas parodė, jog Lietuvoje tuo metu gyveno daugiau nei 3,4 milijono gyventojų. Tuo tarpu pastaraisiais metais į užsienį gyventi ir dirbti išvykus nemažai daliai gyventojų spėjama, kad šis skaičius yra “stipriai” sumažėjęs. Yra teigiančių, kad Lietuvoje šiuo metu gyvena mažiau nei 3 milijonai žmonių. Kiek gyventojų Lietuvoje gyvena iš tikrųjų parodys minėtas surašymas.

12 comments

  1. Zmoniu surasimas nieko neirodis kiek zmoniu dar liko lietuvoje.Asmeniskai as dar registruotas lietuvoje bet jau sesi metai jau gyvenu uzsienyje.cia taip sakant tik musu viriausybes planas parodyti kitoms salims kaip lietuvoje ekonomika klesti ir kaip ten puikiai gyvenasi. Lietuvoje zmoniu liko tai gal koks max. 2 mill.

  2. lietuvoje gyvena 2 milijojai 7 simtai tukstanciu zmoniu lietuva nera akmenu salis . bet kaikuriems tai atrodo . jei kam tai nepatynta tai ko skaitot ir cia rasot

  3. Lietuva tragiska salis,tai zino kiekvienas-pokyciai gali pasirodyti tik po koki 20m.Mes vis dar tik smengam ir smengam i duobe-iki sviesiu dienu oi kaip dar toli.

  4. Gaila kad is savos salies su seima teko bekt laimes ieskot.Ten liko tik grazus krastas man ir skolos.kurias anstoliai varto kaip nori.Slyksciuosi lt politika ir ilgiosi to krasto.

  5. Lietuva yra grazi salis jei ttik zmoniu palaikimo o jums tik I useni kad aceit ten labia gera jus pagalvokit kur jus gamete ir kur jusu tevyne

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *