3 patarimai, padėsiantys taupyti pinigus apsipirkinėjant

www.raskakcija.ltIš parduotuvės grįžote pilnu maišu pirkinių, tačiau juos iškrovus paaiškėja, jog valgyti vis vien nėra ką! Blogiausia, kad ir sąskaita gerokai ištuštėjo. Ironiška, tačiau gyvenime ne taip ir retai pasitaikanti situacija. Įtakos neabejotinai turi išaugusios maisto kainos, tačiau turėtume nepamiršti ir savęs: pagalvokite, ar mokate taupyti? Ne? Mokytis niekada nevėlu: sužinokite, kaip RIMI akcijos padeda taupyti ir kokios yra kitos pigaus apsipirkinėjimo gudrybės.

Atlikite namų darbus. Apsipirkinėjimas užima nemažai laiko, kaip sureaguotumėte į patarimą šį pradėti dar neišėjus iš namų? Nepradėkite purkštauti: iš anksto žinodami, ką konkrečiai pirkti, susisuksite kur kas greičiau. Sudarydami pirkinių sąrašą, pradėti turėtumėte nuo savaitės meniu (grįžus namo nebereikės galvoti, kuo pamaitinti išalkusią šeimą – dar vienas didelis pliusas). Žinodami, ką valgysite pusryčiams, pietums ir vakarienei, pirmiausiai atlikite reviziją virtuvinėse spintelėse. Pirkite tik tai, to trūksta. Nebent baziniams, negendantiems produktams taikomos akcijos – protinga šiomis pasinaudoti.

Apsipirkinėjimui skirkite konkrečią pinigų sumą. Peržvelgę sudarytą meniu, preliminariai suskaičiuokite, kiek gali kainuoti jūsų pirkinių krepšelis. Jei mokėsite grynaisiais, tą sumą ir pasiimkite su savimi – sumažės pagunda prisipirkti to, kas nėra būtina. Jei esate įpratę atsiskaitinėti kortele, galima išleisti pinigų limitą užfiksuokite galvoje. Tiesa, užsukus į parduotuvę, gali paaiškėti, jog daliai jums reikalingų produktų taikomos nuolaidos – RIMI akcijos padeda taupyti jūsų pinigus! Aišku, atlikusių pinigų neskubėkite išleisti nereikalingiems pirkiniams – įsigykite negendančių produktų arba įmeskite šiuos į taupyklę iki kito apsipirkimo (parduotuvėje lankomės tikrai dažnai, tad pinigai nespės nuvertėti).

Apsipirkinėkite išmaniai. Šiandien įsigyti produktų galima net neiškėlus kojų iš namų – internetu užsakyti produktai pristatomi prie pat durų. Aišku, nuolat naudotis tokia galimybe finansiškai nelabai apsimoka (gali kainuoti siuntimas, mažesnis prekių asortimentas), tačiau pasitelkti internetą taupymui tikrai pravartu. Štai www.raskakcija.lt suteikia galimybę rasti geriausią kainos pasiūlymą atsižvelgiant į pageidaujamą prekių grupę ar konkrečią parduotuvę, į kurią ketinate užsukti. Paprasta palyginti aktualias kainas ir pasirinkti geriausią variantą. Projektas patrauklus ir dėl galimybės šiuo naudotis tiesiog telefone – tereikia įsidiegti mobiliąją programėlę ir „medžioti“ šia kada ir kur nori.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *