Kredito unijos teikia vartojimo paskolas vasaros kelionėms

teikia vartojimo paskolasPoilsis – būtina sėkmingo darbo ir asmenybės ugdymo dalis. Atidėliodami atostogų laiką rizikuojame ne tik emocine, bet ir fizine sveikata. Deja, kokybiškas poilsis neišvengiamai reikalauja finansų, todėl tam tikrose situacijose suplanuotos atostogos neįmanomas be finansinės pagalbos. Suprasdamos gyventojų poreikius, kredito unijos teikia vartojimo paskolas, leidžiančias nevaržomai planuoti vasaros išvykas ir keliones. Vis dėlto, skuboti sprendimai gali tapti sunkiai sprendžiamos finansinės naštos priežastimi, todėl neskubėkite, gerai neįvertinę savo pasirinkimo privalumų bei trūkumų.

Kada verta prašyti vartojimo paskolos?

Kad galėtumėte džiaugtis maloniomis, kokybiškomis ir įsimintinomis atostogomis, šias turėtumėte planuoti iš anksto. Jei nuosekliai taupote, greičiausiai, kelionės planavimas netaps rimtu iššūkiu. Deja, praktika ir teorija kartais nesutampa. Dažnai nutinka taip, kad jaučiame jog atėjo laikas ilsėtis, tačiau neturime pakankamai pinigų vasaros atostogoms. Arba planavome vieną kelionę, tačiau kelionių agentūra už sąlyginai nedidelę priemoką siūlo itin patrauklų atostogų pasiūlymą, kurio negalime praleisti. Tokiu atveju vartojimo paskola padės siekti užsibrėžtų tikslų ir mėgautis visus metus išsvajotomis atostogomis.

Įvertinkite savo finansinę situaciją

Primename, kad prieš eidami į pasirinktą kredito uniją turite gerai pagalvoti, kokio dydžio paskola jums reikalinga, ar galėsite reguliariai mokėti kreditoriaus nurodytas įmokas, ar tai nekeis jūsų šeimos buities. Deja, paskolinti pinigai labai greitai bus išleisti, o pinigus kredito unijai turėsite grąžinti. Be to, kadangi mokėsite palūkanas, turėsite grąžinti didesnę sumą, nei išleidote. Pasikalbėkite su pasirinktos kredito unijos vadybininku ir išsiaiškinkite visas pinigų skolinimo bei jų grąžinimo sąlygas. Tuomet skirkite sau papildomo laiko ir nuspręskite, ar pinigų grąžinimas netaps finansine našta. Jei žinote, kad jūsų pajamos yra stabilios, o taupymas nėra silpnoji jūsų vieta, galite būti tikri, kad paskolą grąžinsite greitai ir lengvai. Vis dėlto, jei šiuo sprendimu abejojate, vertėtų dar kartą įvertinti kitas galimybes, pvz., gal verta rinktis pigesnį kelionės pasiūlymą?

Vartojimo paskolos sąlygos

Atskiros kredito unijos siūlo skirtingas skolinimosi sąlygas, todėl pasikalbėkite bent su keliais vadybininkais, kad galėtumėte priimti konkrečiai jums palankiausią pasiūlymą. Paprastai vartojimo paskolų suma siekia iki 20 000 eurų, o paskolos terminas gali siekti nuo kelių mėnesių iki 5 metų. Priklausomai nuo individualios situacijos ir kredito unijos politikos, palūkanų norma siekia nuo 5 procentų. Bendraudami su profesionalia kredito unija, galėsite mėgautis maloniu ir greitu aptarnavimu – paprastai sprendimas dėl paskolos išdavimo priimamas per 24 valandas.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *