Kiek reikia reklamuoti konferenciją, norint pritraukti lankytojų?

renginys

Konferencijų poreikis – tokiu žodžių junginiu galėtume pradėti šį straipsnį. Nes žmonės domisi, ketina apsilankyti įvairiose konferencijose, pasisemti žinių, išgirsti naudingos informacijos ir tiesiog įdomiai praleisti laiką. Ir galbūt pasitobulinti. O kiek pastangų turi įdėti organizatoriai, bandydami išreklamuoti tai, kas vyks?

Informacinis burbulas

Reklamą galima pavadinti informaciniu burbulu. Arba ištisu reiškiniu, kurio ribos kaskart vis kinta ir kurio apraiškų yra tiek, kad sunku suskaičiuoti. O bandymas visa tai suvokti tampa patvirtinimu, kaip visa tai daugiareikšmiška, kokia gausybė aspektų šioje srityje yra ir kiek smulkesnių punktų galima formuluoti aptariant kiekvieną aspektą. Ir vargu ar kas paprieštarautų, jog čia prasideda filosofija.

Jau ne pirmus metus vis labiau ir labiau eskaluojama, kad žinios sklinda kur kas greičiau, kai žmonės naudojasi socialiniais tinklais. Kompiuteris ar išmanusis telefonas tampa savotiška reklamos iš lūpų į lūpas priemone. Tik šiuo atveju, užuot kalbėjus gatvėje ar prie puodelio arbatos, dalijamasi tekstinėmis žinutėmis.

Reklamos svarba didžiulė. Ir logiška teigti, kad organizuojant visiškai naują renginį reklama būtina. O kaip viskas vystosi toliau, sunku nuspėti. Pavyzdžiui, jei kelerius metus iš eilės renginys labai pasisekė, tai tikėtina, kad reklamuoti pakaks kur kas mažiau.

Tad pastebėtina, jog garsinama ir organizatorių pastangomis (skelbiant per TV ar pan.), ir lankytojų veiksmais (dalijantis žinutėmis su draugais ir t. t.).

Būtų galima teigti, jog interneto laikais viskas paprasčiau. Nes paskleisti informaciją įmanoma įvairiais virtualiais kanalais. Visgi tai nereiškia, kad internautus sudomins bet kas. T. y. reikšmės nestokoja ir skelbiamo dalyko turinys.

Videoprojektai.lt – modernios vaizdo technikos nuoma renginiams

Galima visur skelbti, bandyti sudominti, bet jei žmonių lūkesčiai vėliau nebus išpildomi, tai greitai iš lankytojų ims sklisti tokios kalbos kaip „ne kažin kas“, „galėjau ir neiti“, „tikėjausi ko nors įdomesnio“…

Ne paslaptis, kad šiais laikais daug dėmesio skiriama ne tik pranešėjų kalbai, bet ir vaizdinėms prezentacijoms – skaidrėse rodomi pavyzdžiai, diagramos ir t. t. Tad neapsieinama be gero projektoriaus. Naudinga ir kita įranga – visokiausi ekranai, mini scenos… Kur gauti konsultacijos šia tema? Galbūt videoįranga nuomojama? Tikrai taip. Užsukę į Videoprojektai.lt įsitikinsite, kad projektorių ir kitos įrangos nuoma – nepaprastai tikslingas variantas artėjant renginiui.

Reikia paminėti, kad įranga moderni, atitinkanti visus lūkesčius. O kadangi nuomojatės, užuot pirkę, tai sutaupote nemažai pinigų. Vadinasi, renginio sąmata nekels tiek streso.

Apibendrinimas

Jei tai visiškai naujas renginys, jam reklama reikalinga. Tačiau svarbu ne vien tai. Svarbu, kad rezultatas kalbėtų už save. O su Videoprojektai.lt tai padaryti yra lengviau. Ir profesionaliau. Turint klausimų pravartu susisiekti ir aptarti viską, kas rūpi, kas neduoda ramybės ir kas atrodo aktualu. Juk kai žinote, kad rezultatas bus geras, kur kas mieliau skleidžiate žinią apie vyksiantį dalyką.

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *