Algirdas Paleckis: Saviškiai šaudė į savus

“Saviškiai šaudė į savus” – tokią frazę išgirdome iš Algirdo Paleckio lūpų, artėjant Sausio 13 dienos minėjimui. Tai jog minėta persona yra sovietinės sistemos šalininkas žinojo daugelis, tačiau tokio akibrokšto, ko gero, nesitikėjo niekas.

Algirdas Paleckis teigia, jog 1991 metų Sausio 13 dienos skaudžiuose Lietuvai įvykiuose prie Lietuvos televizijos bokšto, ne rusai, o lietuviai šaudė į lietuvius. Toki teiginiai papiktino didžiąją dalį Lietuvos gyventojų, ypatingai tuos, kurie yra nukentėję per minėtus įvykius.

Kiti žmonės šio pasakymo nesureikšmino, teigdami, jog tai arba priešrinkiminis eilinis šio veikėjo triukas arba užsakymas iš svetur.

Kaip yra iš tikrųjų, tai žino tik pats A.Paleckis, tačiau kyla klausimas iš kur tokia abejingumas savai tautai, saviems žmonėms…

Rasytojas.lt

Rasytojas.lt yra komercinių tekstų kūrėjų agentūra. Mariaus ir jo kolegų rašomi straipsniai yra publikuojami ne viename interneto leidinyje. Visi tekstai atitinka paieškų reikalavimus, yra kokybiški ir įdomūs. Plačiau - Rasytojas.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *